viernes, 4 de noviembre de 2016

Hva er en heks i legender av slaverne

Det er en vanlig oppfatning at hekser - denne ondskapsfull gammel kvinne, som er terner av djevelen, induserer skade, og fly gjennom natten på et kosteskaft.
  Men våre forfedre hadde en annen mening om hva som ser ut som en heks.
Den gamle slaviske ordet Witch investert ganske annen betydning.

Oversatt fra Old slavisk heks - det er mor Veda 
.I førkristen tid var status for kvinner iført hekser høyt respekterte medlemmer av samfunnet.
Dette æres tittelen i den vediske kulturen fikk kvinnen som oppdro dydig avkom.
Resultado de imagen de heks i norgeSlaverne var hedninger, på den (etter spredningen av kristendommen i Rus '), begynte å dukke opp dystre sagn om hekser, og at ordet har fått en negativ konnotasjon.

Øyenvitne som ser ut som en heks:


... Den andre dagen jeg drømte en heks.Men Sedna går ut på tunet, og det en svart katt kjøre hit, nabo romslig.Vel, jeg hadde en kost og jaget.Jeg går tilbake inn i huset, se - i sin helhet flammende ild ...


... Vi bodde i landsbyen arvelig heks.Og hvis noen misliker - for å redde det derfra.Pr
ividitsya som er heks i speilet, og neste dag alle slags problemer begynner.Den drittsekken peredohnet, brann blusser.Og noen ganger enda verre, mange sjeler til lyset sendte skitten heks ...


Magiske ritualer

Veda mor nytes, selvfølgelig, magiske bilder vedmai magi. Men den magiske slaverne var utelukkende hvite. Av natur kreftene brukt skogen heks, hvis du ønsket å bruke sin sjarm, eller øke de helbredende egenskapene til suppen.

mente at mange kvinner i den gamle slaviske verden besatt av magi, bare en mer og andre mindre.Noen ble spåmann eller en spåmann, andre var healere, og andre blir jordmødre, og dette er også ansett som en mirakuløs effekt, så hvordan du kan hjelpe fremveksten av et nytt liv til verden er et stort mirakel.

Men bare de kvinnene som eide alle de ovennevnte ferdigheter, bli en heks, hvorav legender.Det er deres spredningen av kristendommen i middelalderen nådeløst brent på bålet.

I harmoni med naturen

Som de slaviske legender om hekser, må mor Veda har omfattende kunnskap om innholdet av familie og husholdning.Den unge jenta kunne ikke få status som Veda Mor av flere grunner.For det første fordi det er ennå ikke en mor selv, hun har ikke bestått alle problemer og vanskeligheter, gjennom hvilke plikter (i henhold til ideene våre forfedre) å passere hver kvinne.For det andre, er det fortsatt ikke har nok kunnskap om verden, det vil si, ikke vet.Unge jenter som studerte den vediske kulturen og magi, kalt Sage.

Resultado de imagen de heks i norge
Hvis en ung kvinne etter at ekteskapet ikke har vært i stand til å produsere avkom, ble det returnert til sine foreldres hus.Det ble antatt at for noen grunn den dro de magiske kreftene i naturen.Med denne slips, og en annen interessant faktum.Ordet "ekteskap", det vil si, familieforhold, de gamle slaverne ment relasjoner bare med en kvinne som ikke kan få barn.Hvis noen våget å gifte seg med en kvinne, deres forhold kalles ekteskap.

Den slaviske legender om hekser sies at Sage visste alle de vediske ritualer, konspirasjoner, hvisker magi.Ingen ferie eller en betydelig begivenhet som et bryllup, et farvel til den andre verden, eller såing og høsting, og ikke gjøre uten tilstedeværelse og ritualer hekser eller Incanter.Det bør bemerkes at volshboy slaverne var engasjert ikke bare kvinner, menn, også, var eierne av en magisk kraft.

Over tid, ideer om hvordan du ser ut som en heks, har endret seg vesentlig.Men kunnskapsrike folk fortsatt husker at tittelen på Witch er ikke en fornærmelse, og hederlig rolle, og kanskje oppdraget.No hay comentarios:

Publicar un comentario